Komuna E Prishtinës Jep Detajet Rreth Pagesës Së 2020
Lajja By Taslima Pdf 2020 | 2020 Chrysler Voyager Family Minivan 2020 | 2537 W Georgia Avenue Apt 4 Phoenix Az 85017 Hotpads 2020 | Morongo Casino W2g Poker Lidcombe 2020 | Arthur Bassett In Utah 6 Background Reports Peoplefinders 2020 | Zedbazi Delam Tang Shode Mp3 Bia2 2020 | Outperforming Definition Of Outperforming By The Free 2020 | Things To Do Near River City Brewing Company Carmichael Ca 2020 | Monika Krauze Wta Tennis Player 2020

Komuna e Prishtinës jep detajet rreth pagesës së mbeturinave Në kuadër të reformës për menaxhimin e mbeturinave, Komuna e Prishtinës ka filluar ta bëjë edhe faturimin për këtë shërbim. Si rrjedhojë, qytetarët do të pranojnë faturat e mbeturinave në shtëpitë e tyre një herë në tre muaj. Në kuadër të reformës për menaxhimin e mbeturinave, Komuna e Prishtinës ka filluar ta bëjë edhe faturimin për këtë shërbim. Si rrjedhojë, qytetarët do të pranojnë faturat e mbeturinave në shtëpitë e tyre një herë në tre muaj. Këto fatura mund të paguhen në sportelet e komunën, në pikat e Postës së Kosovës pa provizion, []. Lajme / Prishtinë Komente: 0 Inspektorët e Prishtinës në aksion për kontrollimin e produketeve me afat të skaduar 10:38 / 26.04.2019 Komuna e Prishtinës njofton se inspektorët po vazhdojnë inspektimin e mallrave, për të kontrolluar afatet të qëndrueshmërisë, në mënyrë që të evitohet shitja dhe konsumi i artikujve me pa afat.

Komuna e Prishtinës ka njoftuar se kanë ndryshuar afatet për pagesat e kësteve të tatimit në pronë. Sipas Komunës, me ligjin e ri afatet e pagesave janë fundi i prillit dhe muajit i shtatorit. “Ligji i ri për Tatimin në Pronë, neni 23, paragrafi 1, parasheh “Për vitin tatimor 2019 dhe vitet tatimore në vijim, [].
Faqja zyrtare e Komunës së Prishtinës. Jump to. Sections of this page. Accessibility Help. Press alt/ to open this menu. Facebook. Email or Phone: Password: Forgot account? Home. About. Photos. Events. Videos. Notes. Posts. Community. See more of Komuna e Prishtinës on Facebook. Log In. or. Create New Account. See more of Komuna e. Detajet rreth vendëndërtimit Ekipi i projektimit dhe ndërtimit Detajet e ndërtimit. Kushtet e veçanta Dokumentet e nevojshme për aplikim për leje ndërtimore Koha e parashikuar brenda së cilës duhet të jepet përgjigje për proceduren në ditë: 15 dhe 30 Dokumentacioni i kërkuar. Komuna e Prishtinës.

“Kërkesa kryesore e ndërtimtarëve ka qenë ri-programimi i borxheve dhe mundësia e pagesës së borxheve me rata. Ne jemi duke e shqyrtuar këtë”, shtoi Ahmeti. Ndërsa kryetari i Shoqatës së Ndërtimtarëve Brahim Selimaj, duke u shprehur kritik për gjendjen aktuale në ndërtimtari, tha se komuna e Prishtinës duhet të veprojë. Zyra Kombëtare e Auditimit ZKA ka gjetur se Komuna e Prishtinës gjatë vitit 2018 kishte angazhuar 94 persona përmes marrëveshjeve për shërbime të veçanta MSHV. Gjatë testimit të dosjeve ZKA-ja ka gjetur se 9 raste angazhimi nuk ishte bërë përmes procedurave të thjeshtëzuara të rekrutimit siç. MMPH dhe Komuna e Prishtinës gjejnë zgjidhje për uljen e nivelit të ndotjes, ja detajet Video/Foto Ministrja e Ministrisë së Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, Albena Reshitaj ka thënë se gjatë ditës ka diskutuar me nënkryetarin e komunës së Prishtinës, Selim Pacollin se si të gjendet një zgjidhje rreth uljes së nivelit.

shumë veshtirë ta adresojnë në rast se nuk ndërrojnë trendet e inkasimit. Poashtu, bartja e barrës së tatimit në pronë nga vetëm rreth 40% e pronave të regjistruara dhe faturuara tregon për një sistem jo të drejte të tatimit në pronë në Kosovë. Ky raport synon të analizojë situatën rreth tatimit në pronë në Komunat e. Nov 12, 2019 · Në pyetjet e Gazetës iu janë përgjigjur 3 komuna duke treguar detajet që janë paraparë për zbukurimin në sheshet e qyteteve të tyre. Komuna ka njoftuar se kompania e cila do ta kryej këtë shërbim është “N.Sh. Besa”, ndërsa dekorimi i qytetit do të ndodhë prej 5 deri më 10 dhjetor. Komuna e Prishtinës jep 120.

Blackjack Tips For Beginners Travel Fanboy 2020
Baton Rouge La Law Firms 2020
11233 Tierrasanta Blvd 5 San Diego Ca 92124 Mls 2020
Spas Gardena California Company Index Page 1 2020
Remodeling Contractor In Dodge City Kansas 2020
Five Common Mistakes To Avoid With Suited Connectors 2020
Configurarea Unui Iphone Ipad Sau Ipod Touch Apple Support 2020
How To Plant Bok Choy From Scraps 2020
Belmont Casino 29 Sherman Ave W Fort Atkinson Wi 53538 2020
Okulary Korekcyjne Prada Sport Ps 04iv U611o1 Havana 2020
2005 Nissan Altima For Sale In Mississippi Casino 2020
Customer Reviews1018 Steel Tslot Nut Black 2020
Clusterverantwoordelijke Regio Sinttruiden Tongeren 2020
Grand Staircase Tours Vermilion Cliffs 2020
19980 Carancho Road Temecula Casinos 2020
Classification Of Polymerization Reaction Addition And 2020
Casino Theme Party Clothes 2020
What Happened In April 2011 On This Day 2020
Trump To Hold Rally Near Alabama Cnnpolitics 2020
Behind The Counter 2020
Buku Panduan Persediaan Exam Pegawai Tadbir Diplomatik Ptd 2020
Monkfish Roasted With Herbs And Olives Recipe Nyt Cooking 2020
Casino Royale Poker Chip Flip-flops 2020
10 Actually Fun Highspeed Electric Vehicle Charging 2020
Delaware Park Wilmington De Page 129 Venues 2020
Emotions And Facial Expressions Zerochan Anime Image Board 2020
Park Cattle Co. Stateline Nv Business Profile 2020
Wu Manber Algorithm Free Open Source Codes 2020
Vodní Filtry Samsung Heureka.cz 2020
10408 Calle Dichoso Ct Nw Albuquerque Nm 87114 Redfin 2020
Just A Huge Guitar Reviews Custom77 Lust For Life Cs3 2020
Chowder The Bruised Bluenana Shnitzel And The Lead 2020
Mainetti Contact China 2020
Visit Castello Di Caccamo 2019 All You Need To Know 2020
Shop Coiffure Géant Casino Davézieux Les Horaires 2020
Hannah Axdorff Interim Office Assistant Hope College 2020
Call My Bluff Activity Village 2020
European Respiratory Society Annual Congress 2012 2020
Les Meilleurs Emploissociété Des Casinos Du Province 2020
Ianuarie 2012 Telenovele Tv Seriale Video Online 2020
/
sitemap 0
sitemap 1
sitemap 2
sitemap 3
sitemap 4